Websites

Een goede website met degelijke navigatie is het uithangbord van een vereniging of bedrijf. Amateuristisch, snel in elkaar geflanste websites komen u zeker niet ten goede. Wij maken uw website naar eigen wensen en aan een betaalbare prijs.

In geval van problemen hebben wij altijd een recente backup van de site staan zodat er geen gegevens verloren gaan. Ook voorzien wij een cache opslag van de website zodat deze door de gebruiker sneller kan worden opgeladen. Eveneens bezorgen wij u geregelde tijdstippen de statistieken van uw bezoekers zodat u kunt zien hoe vaak uw site werd bezocht, hoe lang men deze bekeek en vanuit welk land er werd ingelogd.

Om uw website up to date te houden kunnen wij u ook een service contract aanbieden. U zorgt dan voor de gegevens, wij publiceren deze voor u en zorgen dat er steeds de meest recente software aanwezig is.

In ons aanbod hebben wij drie soorten websites, afhankelijk van het aantal pagina’s, de navigatie en andere opties. Bij elk soort website kunt u opties bijnemen. Contacteer ons voor een exacte prijs.

Budget website

Ideaal voor een beginnende of kleine sportclub en kmo. 

Specificaties: 

Website met 5 vaste pagina’s, 1 nieuwspagina, zoekfunctie en duidelijke navigatiebalk. In de 5 pagina’s zitten indien gewenst:
Contactformulier, Kalenderpagina met link naar Google calendar, Locatie gegevens met connectie naar google maps. Cache opslag van de site op de servers voor een snellere werking, Data in databank. Beveiligde omgeving (https in plaats van http). Foto in hoofdscherm met mogelijkheid tot sliding tekstboxen. Fotogalerij die gekoppeld kan worden aan de nieuwsgalerij. Club of verenigings kleuren verwerkt in layout. Domein en één jaar hosting. Mailbox met 5 e-mail adressen voor trainers of bestuursleden. Backup van uw gegevens. Tweemaal per jaar de statistieken van uw website

Voorbeelden:

Dansschool Movement

Judoclub Tori

 

 Standaard website

Website die geschikt is voor de meeste verenigingen, club of kmo’s.

Specificaties: 

Website met 10 vaste pagina’s, 1 nieuwspagina, zoekfunctie en duidelijke navigatiebalk. In de 10 pagina’s zitten indien gewenst:
Contactformulier met captcha beveiliging, Kalenderpagina met link naar Google calendar, Locatie gegevens met connectie naar google maps
Cache opslag van de site op de servers voor een snellere werking. Data in databank. Beveiligde omgeving (https in plaats van http).
Fotogalerij die gekoppeld kan worden aan de nieuwsgalerij. Club of verenigingskleuren verwerkt in layout. Domein en één jaar hosting
Mailbox met 10 e-mail adressen voor trainers of bestuursleden. Backup van uw gegevens
Driemaal per jaar de statistieken van uw website

Voorbeelden:

Sportclub Sport

 

Premium webstie

De website die alles te bieden heeft en geschikt is voor de clubs, verenigingen of kmo’s die in de kijker willen komen.

Specificaties: 

Website met 20 vaste pagina’s, 1 nieuwspagina, zoekfunctie en twee duidelijke navigatiebalken. In de 20 pagina’s zitten indien gewenst:
Contactformulier met captcha beveiliging, Kalenderpagina met link naar Google calendar, Locatie gegevens met connectie naar google maps.
Cache opslag van de site op de servers voor een snellere werking. Data in databank. Beveiligde omgeving (https in plaats van http). Beveiligde pagina’s voor bestuursleden en/of trainers. Fotogalerij die gekoppeld kan worden aan de nieuwsgalerij. Club of verenigingskleuren verwerkt in layout
Domein en één jaar hosting. Mailbox met 20 e-mail adressen voor trainers of bestuursleden. Viermaal per jaar de statistieken van uw website
Backup van uw gegevens. Image slider in hoofdscherm met mogelijkheid tot sliding textboxen. Eén jaar gratis service contract

Voorbeelden:

Judoclub HokkaidoLochristi

 

Download hier onze algemene voorwaarden of hier onze prijslijst.