Ontwerpen

Wij ontwerpen ook logo’s, banners, affiches, T-shirts, … enz.
De ontwerpen worden, na goedkeuring, geleverd in een bruikbaar formaat zodat een drukker ermee aan het werk kan.
Desgewenst kan het ook worden aangeleverd in een ander formaat (.png, .jpg, .bmp, … enz).

 

Logo’s

Het ontwerpen en of digitaliseren van uw logo naar een vectorieel formaat zodat er geen blokken ontstaan bij het vergroten ervan. Een vectorieel logo kan op gelijk welk formaat worden gedrukt zonder kwaliteitsverlies.

Wij maakten reeds enkele logo’s voor sportclubs.

JCHokkaidoLochristi

 

T-shirts

Wij ontwierpen reeds enkele T-shirts voor Judoclub Hokkaido Lochristi. Staan per jaar vermeld en zijn hieronder te bekijken.

2017 – 2018 – 2019

 

Affiches

Een opendeurdag, een evenement, … om het eender wat. Een affiche en flyers worden vaak toegepast. Veelal zie je dat deze zonder kennis van zaken werd samengesteld en niet aan de eisen van een goede affiche voldoen. 

Wij maakten de affiches voor de open sportnamiddag te Lochristi en het promotiemateriaal voor het sportseizoen 2019-2020 voor Judoclub Hokkaido Lochristi

OpenSportnamiddagSportseizoen2019-2020

 

Flyers

Ook de flyers voor het sportseizoen 2019-2020 van de judoclub zijn van onze hand.

Sportseizoen2019-2020

 

Publicaties

Een publicatie of nieuwsbrief is de manier om uw klanten en leden op een snelle manier te informeren. Bij deze manier van communicatie is een mooie huisstijl van uiterst belang. Een word document met een amateuristisch geplaatste foto erbij is zeker niet de goede manier. Wij kunnen zorgen voor een professioneel ogende layout waar u trots kunt op zijn.

Een degelijk en professioneel ogend clubblad is de parel van elke vereniging. Het is een communicatiemiddel naar de leden toe, maar ook buitenstaanders leren op deze manier de club of vereniging kennen, zeker wanneer dit gratis te downloaden is op de website.

clubblad 21-1clubblad 21-2clubblad 21-3clubblad 21-4clubblad 22-1clubblad 22-2clubblad 22-3

Download hier onze algemene voorwaarden of hier onze prijslijst.