De Educatieve judomat.

Een kunststof mat van 1m x 1m met diverse letters, cijfers, symbolen en kleuren om judotechnieken makkelijker aan te leren bij jongeren. De mat is gemaakt van een duurzaam materiaal met antislip onderaan en kan naar gewenst worden opgerold na gebruik (al prefereren wij om deze plat op te bergen).

Door middel van kleuren kunnen jongeren makkelijk het werschil zien tussen links en rechts en krijgen zij een beter inzicht van waar de voeten, en of handen te plaatsen.
Een bijkomend voordeel van de educatieve judomatten is dat de trainer snel een overzicht heeft van iedereen, als de matten op een rij liggen.
Naast het aanleren van technieken kan de educatieve judomat ook worden gebruikt in diverse spelvormen en of opwarming.

Onze Randori timer.

Een onmisbaar hulpmiddel voor de clubtrainer bij het geven van randori’s. De timer geeft een duidelijk beeld van hoe lang de kamp nog duurt en hoeveel cyclussen er reeds werden gedaan, dus ook hoeveel er nog moeten worden gedaan. Eveneens kan de timer worden uitgerust met een ‘extra tijd’ die bvb kan worden gebruikt als ‘Golden Score’.

De kamptijd, rusttijd, extra tijd en aantal cyclussen kunnen makkelijk worden aangepast. Eveneens bestaat de timer in diverse layouts en kan worden voorzien van het clublogo.
Via een gewone pc is deze makkelijk af te splelen, eventueel kan er door midden van een beamer een vergrote projectie worden gemaakt zodat deze voor iedereen duidelijk is.